Beeldr

Designs die iets met je doen, websites waar je in wilt wonen, moddervette video's en technologische oplossingen die je wereld vergroten is waar wij goed in zijn! Beeldr houdt het graag persoonlijk en maakt dingen niet moeilijker dan ze zijn. Wij hebben voor DirectVPS gekozen vanwege de flexibiliteit en snelheid van handelen. Daarnaast goede hardware, dubbele uitvoeringen en veel kennis op gebied van netwerken en hosting. Last but not least: wij houden er van als mensen meedenken, met nieuwe ideeën komen of oplossingen verzinnen. We zien verder dat DirectVPS duidelijk doorontwikkelt, groeit, en toch een persoonlijke touch houdt, dat proberen we zelf ook te doen. dit gun je iedereen.

Martijn Koek, Techlead bij Beeldr

Logo Beeldr

nils&paul

Wij zijn specialisten in het ontwerpen van maatwerk websites. Een goed CMS met een ontwerp op maat en, waar nodig, de bouw van maatwerk oplossingen. Dit geeft ons flexibiliteit en vrijheid in het ontwerpproces. Wij worden blij van naadloze koppelingen en integraties met externe systemen en applicaties. Op advies van een klant zijn we bij DirectVPS uitgekomen als VPS hoster. We laten nu verschillende projecten hosten bij DirectVPS. Zij leveren VPS's met een snelle respons en bewezen stabiliteit en als wij er even niet uitkomen, denken ze graag met ons mee. Dat zijn dan ook redenen waarom wij zeer blij zijn met deze samenwerking. We bevelen DirectVPS van harte aan!

Nils Alma, eigenaar bij nils&paul

Logo Nils&Paul

La Cubanita

Wij faciliteren meerdere horeca-ketens zoals La Cubanita en Proeflokaal Bregje. Een website mag dan uiteraard niet ontbreken. We hebben het beheer van onze VPS's uitbesteed bij DirectVPS. Zo kunnen wij de focus houden op waar wij goed in zijn. Bij vragen of meldingen krijgen we direct een duidelijk antwoord en het belangrijkste is dat wij niet naar de servers hoeven om te kijken. Ik kan DirectVPS zeker aanbevelen.

Roderick van de Garde, IT coördinator bij La Cubanita

Logo La Cubanita
 • High availability

  Meervoudige redundantie borgt de beschikbaarheid van het netwerk en de servers. Downtime wil niemand.

 • High scalable

  Verwacht je flinke drukte? Upgrade dan zelf eenvoudig en snel je pakket in ons control panel. Hoe meer resources, hoe sneller je pakket zal zijn. Snelheid is het sleutelwoord bij conversie.

 • High service

  Enthousiast en gedreven team nerds met een passie voor het vak staan dag en nacht paraat om je te ondersteunen waar nodig.

 • High performance

  Super snelle SSD's in razend snelle servers geven je VPS de performance die je nodig hebt.

Neem een DirectVPS