Resellers genieten veel voordelen bij DirectVPS

Aantrekkelijke kortingen

Als u meerdere VPS’en afneemt krijgt u een aantrekkelijke korting op de toch al scherpe prijzen. Hoe meer systemen u afneemt, hoe hoger de korting. Voor uw gemak factureert DirectVPS alle bestellingen maandelijks op één overzichtelijke verzamelfactuur.

Geen investering nodig

DirectVPS investeert continue in snelle hardware, betrouwbare datacentra en een goed netwerk. U betaalt alleen voor wat u gebruikt en de kosten stijgen en dalen met uw omzet.

Toegang tot de DirectVPS API

Speciaal voor resellers ontwikkelde DirectVPS een uitgebreide JSON REST API waarmee u alle acties binnen uw eigen website kunt integreren. De API biedt uitkomst als u een nieuwe VPS wilt aanmaken, een server wilt het herstarten of upgraden en bij het mounten van een ISO.

Vrijheid in serverconfiguratie

Als reseller bepaalt u zelf de configuratie van de aangeboden virtuele servers.

Whitelabel Service

Als u een VPS via de DirectVPS API aanmaakt, kunt u zaken als de hostname naar eigen wens instellen, bijvoorbeeld vps123.provider.nl. Uw klant vindt DirectVPS nergens terug.

Geen zorgen over het vervangen van defecte hardware

In elk datacentrum is een ruime voorraad reserve-onderdelen beschikbaar. Mocht er een onderdeel defect raken, dan vervangt DirectVPS dat binnen enkele uren, zonder dat u daar iets van merkt: u kunt blijven focussen op uw eigen werk.

Uitstekende tweedelijns helpdesk

Natuurlijk beheert u de virtuele systemen het liefst zelf, maar mocht u er eens niet uitkomen, dan is DirectVPS u graag van dienst.

Monitoring

Er is een uitgebreid monitoringsysteem beschikbaar dat alle systemen binnen het netwerk controleert op de juiste werking. Ook is het mogelijk om specifieke services toe te voegen via het Controlpanel en de API. U kunt zelf instellen wie wanneer op de hoogte wordt gebracht als een bepaalde service niet voldoet aan de opgegeven waarden.

Advies

De virtualisatiespecialisten van DirectVPS denken graag met u mee over het inrichten van uw platform, hoe een u een migratie zonder downtime kunt uitvoeren en hoe u de servers goed kunt beveiligen. Eventueel kunt u daarbij gebruikmaken van kant-en-klare bouwstenen zoals een managed multihomed DNS- en mail-cluster.